تحقیق طبقه بندي غذاهاي اصلي انسان در قرآن

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته معارف اسلامی (آموزش_و_پژوهش)

مـشـخـصـات فـایـل

عـنـوان تـحـقـیـق : طبقه بندي غذاهاي اصلي انسان در قرآن
فـرمـت فـایـل : word
تـعـداد صـفـحـات : 46
مـنـاسـب جـهـت ارائـه، بـرای تـحـقـیـق کـلاســی

بـخـشـی از مـتـن ایـن تـحـقـیـق :
در مرحله اول به پروتئينها ( دانه هاي گياهان ) «حبّا» اشاره مي شود خصوصا پروتئينهاي گياهي، مورد تأكيد است. پروتئين هاي گياهي بيشترين مواد تشكيل دهنده بدن انسان است همه پروتئين هاي گياهي ضد سرطان هستند.
در مرحله دوم قندها ( انگور و ... ) و «عنبا و قضبا» توصيه مي شود. نياز انسان به مواد قندي نسبت به ساير مواد كمتر است ولي بخاطر اهميت فوق العاده اين مواد كه زمينه ساز فعاليتهاي فيزيكي و فكري مي باشد در مرحله دوم ذكر شده اند.
در مرحله سوم چربي ها ( زيتون و ... ) و « زيتونا و نخل»ا تجويز مي شود. چربيها از اهميت خاصي برخوردارند. زيرا غشاء سلولهاي بدن از اين مواد تشكيل شده است و نيز اكثر هرمونهاي بدن از مواد چربي ساخته مي شوند.
در مرحله چهارم ويتامينها ذكر مي شود كه به وفور در سبزيجات و ميوه جات يافت مي شود اگر دقت كنيد به اين مطلب پي خواهيد برد كه قرآن تمامي انواع غذاها را با مثالهايي از گياهان بيان كرده كه اهميت غذاهاي گياهي را مي رساند.
در آزمايشگاه هاي تشخيص طبي براي كشت انواع ميكروب و پارازيت ها از پنج ماده استفاده مي شود كه عبارتند از: 1) آبگوشت 2) خون 3) آگار« دو نوع جلبك سبز و قرمز كه از آبهاي گرم گرفته مي شود و نيز نوعي ژله كه در قنادي ها استفاده مي شود» 4) بلاد آگار 5) شكلات
نكته بسيار جالب اينكه در اين آيات هيچ نامي از اين مواد كه عامل رشد ميكروب هستند و غذاي اكثريت مردم را همين گونه غذاها تشكيل مي دهند نيامده است ...

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته معارف اسلامی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 1236 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 46

حجم فایل:66 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل