طرح کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

كارآفرين و كارآفريني:

كارآفريني يعني درهم آميختن ويژگيهاي شخصي و ابزار مالي و منابع موجود در محيط با استفاده از تجهيزات، تسهيلات و امكاناتي كه در اختيار داريم.

كارآفريني كسي است كه توانايي آنرا دارد تا فرصتهاي كسب و كار را ببيند و آنها را ارزيابي كند، منابع لازم را جمع‌آوري و از آنها بهره‌برداري كرده و عمليات مناسبي را براي رسيدن به موفقيت پي ريزي نمايد.

كارآفرين كسي است كه داراي ابتكار عمل و خلاقيتهاي جديد و نوآوري در مقايسه با ديگران و براي رسيدن به هدفهاي اقتصادي تلاش مي‌كند.

«خصوصيات روحي، حرفه‌اي، ذهني، شخصيتي يك فرد كارآفرين»

الف: ويژگيهاي عمومي:

1) خودباوري 2) ريسك پذيري 3) هدايت و رهبري 4) خلاقيت 5) آينده‌نگري.

ب) صفات بارز:

1) اعتماد به نفس 2) استقلال راي 3) خوش بيني 4) نياز به كاميابي 5) منفعت شناسي 6) ايستادگي 7) سخت كوشي و پشتكار 8) مردم داري 9) انتقاد پذيري 10) نوآوري 11) ابتكار 12) انعطاف پذيري 14) دورانديشي 15) اراده 16) پيشقدمي 17) اشتياق به انجام كارهاي بزرگ 18) توانايي ريسك پذيري

 

 

ج) رفتار حرفه‌اي كارآفريني

1) گزينش درست حرفه 2) الگو قراردادن افراد موفق 3) اصلاح نكات ضعف 4) برنامه ريزي 5) قبول مسئوليت 6) اعتماد به كاركنان 7) داشتن ظاهري مناسب 8) قدرت تصميم‌گيري 9) در زمان حال زندگي كردن.

 

د) ذهنيت كارآفرين

1) احساس رضايت از كار 2) فعاليت انديشمندانه 3) محدود نكردن ذهن به فعاليتهاي روزمره 4) خوش خلق 5) سازماندهي فكري 6) داشتن ذهنيت مثبت

هـ) پرورش ذهنيت مثبت

1) متمركز كردن ذهن به فعاليتهاي مثبت 2) گزينش اهداف مثبت در كار خود 3) معاشرت با كسانيكه انديشه كارآفريني داشته و به آنها عمل مي‌كند. 4) پرهيز از انديشه هاي منفي 5) در دست گرفتن مهار ذهن و باور كردن آن براي بهره‌گيري بهتر 6) گوش به زنگ بودن براي استفاده از فرصتها 7) رها كردن فكرهايي كه نتيجه دلخواه به بار نمي اورد 8) انتخاب محيط زندگي با نيازها 9) باور داشتن استعدادهاي خود 10) با فعاليت تنشهاي ذهني را دور ساختن.

و) عادتها و رفتارهاي كارآفرين

توجه: ايجاد عادتهاي خوب و دشوار است اما همينكه بدست آيد به دارايي مهمي تبديل مي‌شود، كار آفرين در وضعيت فشار دائمي به سلامت فكري و بدني نياز دارد و براي مواجه با تنشها نكات زير براي كارآفرين ضرورت دارد.

1) ميانه روي در خوردن و آشاميدن 2) استراحت كافي 3) خودداري از استعمال دخانيات 4) جدا كردن امور مهم از امور فوري 5) بيدار شدن از خواب 2 يا 3 ساعت زودتر از حد معمول 6) برنامه ريزي براي فعاليتهاي مهم روز بعد قبل از خواب 7) حفظ عاداتي كه كسب نموده است.

اميد است با كسب عادات و صفات مذكور و حفظ آن كارآفريناني موفق بوده شغلي را انتخاب نمايندكه:

1) مورد رضاي خداوند متعال باشد 2) مورد نياز جامعه باشد 3) با فرهنگ جامعه اسلامي مطابقت داشته باشد 4) در توان مادي و جسمي خودتان باشد. 

 

يكي از مهمترين احتياجات موجودات از بدو تولد نياز به خوراك مي باشد . انسانها از دوران ماقبل از تاريخ براي تهيه خوراك خود تلاشهاي زيادي انجام داده اند .

و با گذشت زمان به پيشرفتهايي در زمينه تهيه انواع مواد غذايي و مصرف آن دست يافته‌اند.

اما اين امر با مشكلاتي هم روبرو بود از قبيل تارخي مصرف كم و انقضاء زود ، امكانات كم بهداشتي و نفوذ ميكروبها و ... كه هريك مانع بزرگي در برابر رفع اين نياز بودند .

با رشد تكنولوژي و صنعت بصورت مدرن امروزي انسانها به علم پاستوريزاسيون دست يافتند و توانستند در كارخانجات و كارگاهها مواد غذايي را بصورتهاي گوناگون بسته بندي و كنسرو كنند بطوريكه تا مدتهاي زيادي قابل استفاده باشند .

يك نمونه از اين محصولات بسته بندي شده رب گوجه فرنگي مي باشد كه تقريبا در تمام خوراكيها بكار برده مي شود .

ايران در توليد اين محصول از اوايل انقلاب به حد خودكفائي رسيد و كارخانجات زيادي به آن اقدام نمودند .

ارمغان تكنولوژي

گام نهادن در مسير خوشبختي و يا تسريع در نابودي حيات و زندگاني ؟

هدف از پيشرفت چيست ؟

همواره انسان خاكي در رسيدن به بهترين ها كه خود آن را پيشرفت ناميده است .

بسياري چيزها را از كف داده است و اگر اين آخري سلامتي باشد به معناي از دست رفتن حيات بشري است دانشمندان و مخترعان از يك سو دائما وسايل راحتي انسان را اختراع و روشهاي نوين بهزيستي را معرفي مي كنند و از سوي ديگر با معضلات پيش آمده كه با آن مقابله مي شود آنهايي اند كه بچشم مي‌آيند ولي آنهايي كه از ديده پنهانند آرام آرام ضربات مخرب خود را بر زندگي انسان وارد مي كنند .

سمومي كه از راه دسته از معضلات تكنولوژي قرن است كه حيات انساني را شديدا به خطر انداخته است . سموم دفع شده از كارخانجات صنعتي پس از ورود به خاك از طريق ريشه گياهان به نسوج آن نفوذ مي كند . گياهان پر مصرفي ماننده كرفس ، جعفري ، هويج و ... كه عمدتا در غذاي روزانه انسان قرار دارد و ماده اي سمي به نام سورالنس دارند كه شديدا سرطان زا بوده و DNA ( دي ان آ ) را تخريب مي كنند .از آخرين خبرها استنباط مي شود كه قارچهاي خوراكي نيز آرام آرام به غذاهاي سمي تبديل شده اند .

سم يافت شده در اين گياهان گوشتي باعث بروز تورمورهاي بدخيم ريه شده است كه ميزان آمار آن روز به روز افزايش مي يابد و اين همه ارمغان تكنولوژي است كه خود به يك مهمان ناخوانده تبديل شده است و هر روز كه پيش مي رويم بر تعداد آنها نيز افزوده مي شود .

دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 3211 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 23

حجم فایل:182 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل